День Цивільного захисту в Русанівському ліцеї

Наша безпека у наших руках!

Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Щороку, у День Цивільного захисту в кожному освітньому закладі  проводились різні заходи навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності.

У Русанівському ліцеї ми часто вмикали в цей день навчальну сирену й проводили тренувальні евакуації; вчили своїх учнів  шукати найбезпечніше місце в будівлі або на вулиці під час події; користуватися засобами індивідуального захисту та компасом.

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. А в умовах повномасштабної війни це особливо актуально, адже від агресивних дій російської армії страждає мирне населення…

У 2023 році День Цивільного захисту став своєрідним показником наших навиків, які день за днем, з 1 вересня 2022 року ми, разом із нашими вихованцями, здобули. Цікавим і насиченим був Тиждень з основ безпеки життєдіяльності: конкурс малюнків, відеороликів, бесіди з основ першої медичної допомоги, тренування та екскурсії. Підсумки підвели, переможців визначили та  продовжуємо нашу повсякденну діяльність.

Дякуємо незламним захисникам України за цю можливість!

Слава Україні!!!

 Світлана Тимошенко

Коментарі

Фонд Выпускников