З вдячністю у Новий рік!

Ось і закінчився перший семестр, а чудовий настрій та дива вже гріють серця. Вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком та хочемо побажати більше позитивних емоцій та неймовірних життєвих моментів, всебічного розвитку та миру! Окрім привітань з новорічними святами, ми, учні Русанівського ліцею, хочемо щиро подякувати випускникам за підтримку та віру в наші сили.

Будий-Алексеенко

"Мені дуже приємно, що за роботу, яка мені подобається, я отримую не тільки задоволення, а й підтримку від Фонду Випускників. Для мене стипендія - це можливість реалізувати свої ідеї та плани. І я дуже вдячна за таку можливість."

Тетяна Будій, 9-Б клас

"Одного ранку я відкрила веб-сторінку ліцею, щоб подивитися новини, та побачила власне ім'я в списку стипендіатів. Неймовірна радість охопила мене, мотивація, бажання підкорювати вершини, долати перешкоди посилилася в кількасот разів. Хочу подякувати Фонду Випускників ліцею за нагороду, отримати яку дійсно важко, але дуже приємно. Завдяки вам кожен зможе зрозуміти, що немає нічого неможливого, що саме завдяки старанній праці можна втілити в життя всі плани та сподівання!"

Алєксєєнко Анна, 11-А клас

"Щиро дякую випускникам за підтримку, що надихає відстоювати ліцей та показувати кожному, що тут навчаються розумні діти. Я дійсно ціную вашу небайдужість та залучення учнів до активного шкільного життя"

Марк Хасін, 10-А клас

Дякуємо усім НЕБАЙДУЖИМ випускникам НАШОГО ліцею!
Цінуємо те, що ви завжди з нами!

Коментарі

Фонд Выпускников