Яскраво, злагоджено й цікаво!

20180417_140951

«Квітень-фест» – це давня традиція Русанівського ліцею. Я чув багато гарних відгуків про цю подію, і ось минулого тижня сам опинився в справжньому коловороті фестивального тижня.

Розпочався «Квітень-фест» виступом колективу НАОНІ. Їх виступ зачепив мене за живе і викликав дивовижні емоції, на які я навіть не розраховував. Наступні два дні були присвячені математиці. Дуже цікаво було працювати з авторськими задачами. Олімпіада з головоломок дала змогу потренуватися працювати разом, бути командою. Це виявилося не просто! Команда нашого класу таки виборола ІІІ місце і отримала чудові рюкзаки від наших спонсорів! 20180416_132052 (1)

Але ж не тільки математика захоплює учнів РЛ. Волейбол – теж справжнє захоплення ліцеїстів. Змагання з волейболу були напруженими і, хоча ми програли, усе одно задоволення отримали величезне.

Наступний захід , «Гуманітарна карусель», був присвячений літературі, історії, краєзнавству та мовам. Щоб перемогти, потрібно було швидко перелаштовуватися з однієї науки на іншу та діяти злагоджено в команді. Було складно, але цікаво!

Кульмінацією фестивалю став «Тріумф ліцею». Там були підведені підсумки, нагороджені відзнаками найкращі ліцеїсти. Також учні показали себе справжніми творчими особистостями, бо вони чудово танцювали, співали, грали на музичних інструментах.

Під час цього дивовижного тижня ми мали змогу послухати чудові лекції, побачити фізичні експерименти. Кожен учитель і учень додав щось своє в цей фестиваль. Тому він пройшов яскраво, злагоджено й цікаво!

Артем Волик, 8-А

Коментарі

Фонд Выпускников