9 травня 2018. Традиції не змінюємо (відео)

9 Травня… День Перемоги… Русанівський ліцей залишається вірним традиції відзначати цей день разом з киянами, співаючи пісні воєнних років, пісні про війну, згадувати тих, завдяки кому здобули Перемогу: наших рідних і близьких, відомих і невідомих героїв фронту і тилу.

Кожного року все там же, біля пам’ятника Невідомому солдату, знов зібрався невеликий гурт із учнів, батьків, учителів, випускників, просто друзів РЛ, щоб підтримати цю традицію. Там уже чекали люди, які знають про цю подію, яка стала їхньою традицією теж.

Люди підходили й підходили… Як ніколи відчувалась єдність великої кількості народу, яких об’єднав цей день. Були сплески радості і суму, сльози, які неможливо стримати… На жаль, серед цих людей уже немає ветеранів. Але є їхні діти, онуки й правнуки! Є ті, хто сьогодні знає не з книжок, що таке війна… Заради них, заради миру, заради всіх нас живе ця традиція Русанівського ліцею.

Дякуємо Миколі Чернявському, батькові наших випускників, другу РЛ, київському барду, за підібраний репертуар, за особисту участь, за те, що ця традиція продовжує жити.

Оксана Артеменко

Коментарі

Фонд Выпускников