Останній дзвоник очима випускників

DSC_0353

Ось і пролунав останній дзвоник! Цей день був дуже хвилюючим, але в той же час сповнений радості та світлих почуттів. Приємно було почути побажання й настанови від учителів та учнів Русанівського ліцею.
А прощальний вальс у виконанні моїх однокласників розчулив багатьох. Незважаючи на урочистість свята Останнього дзвоника, на душі якось сумно, адже шкільні роки залишаються позаду, а ми повинні рухатися вперед - до нових звершень!

Софія Кошель, випускниця 2018 року.

DSC_0362

Цього року останній дзвоник був для одинадцятикласників особливим, бо пролунав востаннє, проводжаючи нас у доросле життя. Це свято було і сумним, і радісним, і незабутнім. Усі хвилювались, адже перед нами щось незвідане! П’ять років навчання були сповнені особливих моментів, які будуть ще довго зігрівати нас. Русанівський ліцей не лише навчальний заклад, а ще й ДІМ, куди хочеться повертатися, щоб спілкуватися, щоб дарувати своє тепло всім, хто в ньому знаходиться.

Відпустивши з кульками наші найзаповітніші побажання, ми дякуємо РЛ за уроки, за теплу атмосферу, за свята, за походи, за справжніх та вірних друзів, за все…

Фарафонова Євгенія, випускниця 2018 року.

Фотозвіт

Коментарі

Фонд Выпускников