Новорічна традиція 11-А

11-а

З давніх-давен Новий рік вважається таємничим святом, атмосфера якого здатна об'єднати кожного та подарувати гарний настрій та енергію на підкорення вершин життя. Сьогодні наш 11-А клас немов відчув на собі ці чари, занурившись у захопливу подорож фантастичним світом, де сили добра та зла - це неймовірна реальність. Кожен грав роль власного персонажа з унікальним життєвим шляхом та мав конкретні цілі, яких необхідно було досягти завдяки спілкуванню впродовж гри. Заплутаний сюжет вимагав концентрації, а виконати всі завдання можна було, лише взаємодіючи з однокласниками. 11-а1

Але святкування має бути довгим та дарувати лише позитивні емоції, тому після завершення квесту кожен мав змогу знайти собі цікаве заняття: спробувати перемогти друга в більярді або настільному футболі, пограти у відеоігри, потанцювати тощо. А сил нам додали неймовірно смачні напої та піца.

У нашого класу відвідувати квести на Новий рік вже стало традицією, якої ми сумлінно дотримуємося. Свята в ліцеї ніколи не минають безслідно, адже пам'ять про отримані емоції залишиться на все життя.

Алєксєєнко Анна, 11-А

Коментарі

Фонд Выпускников