ДАЙДЖЕСТ ФЕСТИВАЛЮ

13 квітня Русанівський ліцей з весняним настроєм вийшов на орбіту
"Квітень-фесту 2018".

Сонячно, урочисто, по-дружньому!!! У тісному ліцейному колі розпочалося свято привітанням директора Ірини Василівни, а продовжилось на концерті найвідомішого в Україні оркестру НАОНІ. Початок фестивалю був феєричним!

"Квітень-фест 2018" на математичній орбіті

14 квітня ХХІІІ Олімпіада з математики Русанівського ліцею зібрала 278 учасників - учнів 6-10 класів з Києва, Вінниці, Чернігова, Тернополя, Коростеня, Обухова, Броварів.

Усна олімпіада для 6-7 класів нагадувала гамірливий вулик бджілок-математиків. 8 класи були схожими на мислителів Древньої Греції, а 14 команд учнів 9-10 класів - на міні-корпорації креативщиків.

Навколо ліцею зібралася команда батьків, які чекали на найменших учасників, у їхніх очах світилася віра в своїх дітей!!! Хто ж переможе?

Фото звіт

Головоломки "Квітень-фесту 2018"

15 квітня ХІІІ Олімпіада головоломок Русанівського ліцею й ліцею "Наукова зміна" зібрала 252 учасники. 90 брали участь в особистих змаганнях, решта об'єдналася в 27 команд. Це дійство нагадувало величезний мурашник, зорганізувати який допомогли наші випускники й старшокласники. Величезна їм подяка за допомогу в обох олімпіадах!!! Ми - надійна команда!

Умови та розв'язки XIII олімпіади з головоломок

А після олімпіади - подарунок від Ігромага (одного зі спонсорів). Проведено турнір гри "Пентаго", дітвора продовжувала інтелектуальні змагання!!!

Фото звіт

Видався чудовий день! Мозок закипав!!!
Рл став величезним майданчиком для мудрих макітр.

Коментарі

Фонд Выпускников