Cекрети красномовства!

Still0309_00024

Чи знаєте Ви, в чому секрет найвидатніших ораторів? Це стало темою третьої з восьми лекцій із серії "Готуємось до плавання у Світ Дорослих", яка відбулась 7 березня в Русанівському ліцеї.

Намагаючись зрозуміти власні помилки під час публічного виступу, ми вчилися долати страх перед публікою, контролювати емоції, жести, гідно виходити зі стресових ситуацій. У цій нелегкій справі нам допомагали бізнес-тренери Євген Титомир і Денис Домбровський, які надзвичайно просто, на зрозумілих кожному прикладах пояснювали тонкощі ораторського мистецтва.

Практичне застосовування знань - веселі короткі виступи про улюблену музику, святкування 8 березня, прочитані книги не стали складним завданням! Але, коли бачиш перед собою багато пар очей, всі думки в голові зникають. "Рекламні паузи" - так називались такі моменти тиші.. Still0309_00033

Лектор пояснив, що допомоги від слухачів не слід чекати! А головним є впевненість у собі й інформації, яку хочемо донести іншим.

Дві години пролетіли непомітно. Ми отримали дивовижну суміш позитивних емоцій і натхнення. Тепер презентувати свої роботи перед будь-якою аудиторією буде не так страшно.

Усі ми з нетерпінням чекатимемо нової зустрічі та неперевершених виступів!

Дякуємо випускникам за чудовий проект і його реалізацію!!

Анна Алексєєнко, учениця 10-А класу.

Still0309_00025 Still0309_00026

Коментарі

Фонд Выпускников