Зустріч волейбольної команди дівчат Русанівського ліцею з командою «Академка»

Напередодні районних змагань з волейболу наша команда мала цікаву зустріч із жіночою волейбольною командою «Академка», капітаном якої є наша випускниця
 Маковенко Віра (1999 р.)                      

«Академка» існує трохи більше 5 років. За цей час вона здобула  чимало значних перемог на серйозних змаганнях. Наприклад, дівчата посіли призове місце, в Чемпіонаті Столичної Ліги.

 Команда на чолі з тренером Жуковим Володимиром провела для нас майстер-клас, поділилася деякими секретами та зіграла товариський матч зі збірною командою  дівчат Русанівського ліцею.

А ще ми довідались, що абсолютно кожен може перевірити свої сили та доєднатись до «Академки»! Дівчата в цій  команді зовсім різні за фахом, віком, гральною практикою. Але всі вони живуть волейболом: психолог, співробітниця наземної служби аеропорту «Київ», програміст, працівник залізничної служби, режисер телебачення. Серед дівчат є професіоналка, яка грала в престижних командах за кордоном.

           Ми зрозуміли, що можливо все, головне - мати бажання!

Сподіваюсь, що це була не остання наша зустріч. Наразі в нас  позитивні спогадами про товариський матч та усвідомлення, над чим ще слід попрацювати. Щиро вдячні  усім учасникам і тренеру команди «Академка».

         Чекаємо на нову зустріч!  

Яковенко Катерина, 11А клас

Коментарі

Фонд Выпускников