Яскравим ідеям – яскраве втілення

Проєкт «Випускники – ліцеїстам»

Хто не малював в дитинстві на стінах?  Так може, варто згадати цей золотий час…вирішили ми.  Тільки ж треба  зробити все сучасно, стильно, красиво. А тут, до ліцею, ще й наша випускниця завітала! І понеслось…Уява малює, розум порівнює, талант виконує. Здається все просто: від ідеї до реалізації. А як це відбувалось пишуть самі учасники.

«Все починалося з підготовки ескізу та вибору кольорової гами. Завдяки мозковому штурму та командній роботі, ми зупинилися на концепції телескопа, крізь який кожен може побачити світ, далекий і всеосяжний.

Нас захопив цей проєкт, оскільки це щось нове та незвичне. Ми продумували все до дрібничок, ділилися своїми ідеями, компонували їх у спільний малюнок. Підготовка ескізу та ремонт самої стіни зайняли набагато більше часу, ніж сам процес малювання на стіні. Звісно, ми стикалися з деякими труднощами, наприклад, із замішуванням фарби, але отримали безцінний досвід.

На жаль, через карантин ми повинні були вкластися буквально в кілька днів, що трохи ускладнювало роботу та додавало клопоту, але ми усвідомлювали відповідальність і це мотивувало нас невпинно працювати. А ще, ми  весело та плідно проводили час, коли працювали над проєктом. Музика додавала нам гарного настрою, тож ми швидко розмалювали стіну. Приємно, що наша команда змогла залишити «слід» в історії ліцею».

Ми завжди пишаємось успіхами наших ліцеїстів. Дякуємо цій творчій, креативній, відповідальній групі, яка взялась за мистецьке оформлення стін, а зокрема, учням 7 класу Рождественській Альоні, Юрченку Тарасу, учням 10 класу Вітер Діні, Клименко Марії, Радченко Дар’ї, Ревуцькій Маргариті та випускниці ліцею Осадчій Софії. Ви просто чудово справились, незважаючи на карантинні обмеження та навантаження в умовах дистанційного навчання!! Висловлюємо щиру подяку вам, НАШІ ВИПУСКНИКИ, про підтримку та небайдужість до сьогодення Русанівського ліцею.

Зміни, які відбуваються в приміщенні ліцею дають поштовх до того, аби рухатися вперед.

Чекаємо на нові ідеї, малюнки, проєкти! Долучайтесь!

Бережіть себе та рідних!
Світлана Тимошенко

Коментарі

Фонд Выпускников