Якою повинна бути справжня команда?

Саме на це запитання кожен з нас, одинадцятикласників, відповідав під час тренінгу з тімбілдінгу. Виявилося, що всі ми прагнемо довіри в колективі, теплої ненапруженої атмосфери. Саме цьому нас і навчали, розповідаючи про проблеми, що перешкоджають створенню міцних взаємин. Наприклад, футбол, звичайна, на перший погляд, гра, неможлива без співпраці та розробленої заздалегідь стратегії. Розглядаючи різні варіанти проведення матчу, ми самі визначали, за яких умов команда виграє змагання.

Наступний конкурс, побудова веж з макаронів та зефіру, проявив нестандартне мислення та креативність. Найвищою була споруда, підвішена до стелі. Окрім необхідності втримати всі матеріали в стійкому положенні, ми домовлялися, яку модель вежі створимо. Усі витвори мистецтва вистояли, незважаючи на жорстоку та невблаганну силу земного тяжіння.

Однією з найцікавіших ігор під час усього тренінгу виявилася імітація машини та водія. Здавалося б, усе дуже просто: хтось керує, а хтось у ролі автомобіля рухається із заплющеними очима. Проте уявна дорога була переповнена учасниками і найважливішим завданням стало уникнення зіткнень.

Так і проминули три години нашого тренінгу, весело, корисно. Щиро дякуємо БФ "Фонду Кличко"  за можливість ще більше зміцнити наш колектив.

Алєксєєнко Аня, учениця 11-А

Вчимося командній роботі

12 квітня і в 10-А класі відбувся тренінг: робота в різних командах, міні- конкурси і тест на довіру!

Окрім практичної частини, був і цікавий теоретичний блок, під час якого сформовані міні-команди змогли проявити свою фантазію.

Під час тренінгу були перемоги та невдачі, але ми вчилися долати їх разом.

Отже, стажери фонду Анастасія та Станіслав заклали підґрунтя для подальшої командної роботи нашого класу.

Ольга Бакаєва, учениця 10-А

Коментарі

Фонд Выпускников