Випускники – ліцеїстам: теорія та реалії життя!

0_675

У суботу, 17 лютого в Русанівському ліцеї проходила просто надзвичайно цікава та пізнавальна лекція від випускника 1994 року Дениса Домбровського під інтригучою назвою "Мрія рекрутера".

Ті, хто не прийшов, багато втратили, чесне слово! Бо ми, навіть забули про втому. Почалось все з основного питанням "а хто Я?" . А доволі оригінальна відповідь "я - homo sapiens" додала оптимізму й бадьорості.

Усі учасники попрацювали в командах - попрактикувались складати резюме за обмежений час. У скарбницю наших пізнань була додана важлива інформація про корисну частоту мурчання котів для людей, завдяки якій заспокоюється серцевий ритм; про те, а як найефективніше донести інформацію до слухача; як правильно будувати діалог з роботодавцем; як важливо бути впевненим у собі; а також про те, як у резюме можна обережно приховувати не дуже вигідну інформацію.

Денис Домбровський дав зрозуміти, що в дорослому світі панькатися з нами ніхто не буде! Отож, все тільки в наших руках!!

Ми з нетерпінням очікуємо продовження у наступну суботу, адже це був лише перший крок до пізнання таких важливих життєвих компетенцій.

Величезне спасибі лектору!

Анастасія Васильчишина, 10-Б клас.

Відео лекції готується

Коментарі

Фонд Выпускников