Вереснівка 2021 – наші враження

Цьогорічна Вереснівка стала для нас справжнім відкриттям. Уся робота була в кайф: лінійки, пісні, нічна гра, їжа… МИ не висипалися, але відчували себе бадьоріше, ніж після декількох чашок кави. Це абсолютно інша реальність, обмежена від віртуального світу відсутністю зв'язку та інтернету, але ми не нудьгували.

Вереснівка - це перезавантаження, коли по-новому відчуваєш, що однокласники-твої близькі друзі, випускники-приклад наслідування, а вчителі-люди, з якими можна поділитися новинами галявини за чашкою чаю (або тарілкою борщу), порадитись, послухати цікаві й смішні історії. А ще,  придумувати етапи, втілювали ідеї в реальність, а потім весело їх тестувати із випускниками.

Атмосфера нічної гри запам'ятається надовго: темрява, біжать «маленькі ліхтарики», напружені обличчя ліцеїстів, командний дух, яким віяло від кожного учасника. Приємно було бачити радість й азарт. А велике багаття - довгоочікувана подія Вереснівки. Це час і місце де хочеться побути якомога довше, бо неможливо передати атмосферу тепла та душевного єднання. Хочеться тільки співати!!!

Ми вдячні всім учителям, випускникам і батькам за організацію, переданий досвід, допомогу в проведенні; друзям у колі за позитивні емоції, класу за командну роботу і погоді - за гарний настрій і взагалі можливість провести ВЕРЕСНІВКУ!

Клименко Марія, Радченко Дар’я, 11 клас

Дивитись усі фото

Вереснівка - це те, чого варто чекати протягом усього навчального року. З кожним походом у нас смачніші страви на вогнищі, ми стаємо дружнішими, знайомимося з новими людьми та краще співаємо разом.  
Дощ, який проводжав нас в останній день, не зміг зіпсувати нам настрій, адже на душі було тепло від  цікавих і пізнавальних майстер-класів та надзвичайно крутої нічної гри.

Дякуємо нашим вчителям, випускникам та учням, що підготували для нас ще одну незабутню Вереснівку.

Печененко Ярина, Горецька Дарина 9 клас

Дивитись усі фото

Я вважаю, що Вереснівка – найкраща традиція, і в цьому неповторність Русанівського ліцею. Похід – це щось особливе, де народжується відчуття братства. І коли ти бачиш о десятій вечора в темному лісі своїх учителів, які разом з учнями є одним цілим, перехоплює подих.     

Близько двохсот людей: учнів, учителів, батьків, випускників та чотириногих братів наших менших—зібрались через щось і  для чогось разом! Це відчуття дорогого коштує. Я дуже рада, що потрапила до ліцейного братства!

                                             Варвара Шепелява, 7-А

По-перше, хочу сказати, що я не був у подібних походах і для мене все було новим. Я очікував, що буде цікаво, але виявилося ще краще!

Я був у захваті, як ми співали пісню «Звезда по имени Солнце». Виконали класно! Пісенний вечір біля спільного багаття мене приємно вразив. Чудові пісні гарного вечора на природі…

Найбільше враження від другого дня. Різні цікаві майстерні… Шквал емоцій від  грибного майстер-класу та нічної гри. Гуляти по лісу та збирати гриби було дуже цікаво.

А нічна гра? Велика кількість етапів, командна гра – усе це захопливо!

В останній день Вереснівки, коли ми збирали табір, мені одночасно було і сумно, і радісно, бо  треба було прощатися з галявиною і повертатися додому. Гарною кінцівкою було посвята в туристи. Це було чудово! Напис РЛ вугіллям на твоєму обличчі був найвищим емоційним піднесенням за всю Вереснівку.

Мені дуже сподобалось! З нетерпінням чекаю на Маївку!

 Микола Паранукян, 7-А

Дивитись усі фото

Ми це зробили!!!

Карантин навчив усіх нас жити по-іншому, мислити по-іншому і цінувати те, що ще вчора здавалося буденним. Варто було скасувати пару виходів у ліс, як відчуваєш, як  тоншає невидима  ниточка, що єднає душі людей, які навчаються і працюють разом. Прогноз погоди на 17.09-19.09  на всіх сайтах показував не просто дощ, а безперестанний дощ. А ми зважились… Наперекір Gismeteo  Вереснівка 2021 відбулася! Було все, що планували: пісенне коло, майстер-класи, нічна гра, посвята, дружні розмови, теплі обійми всіх, хто вже більше двох десятків років не вірить прогнозам  і приходить сюди, на нашу галявину.

Я щаслива, що мої семиклашки вдихнули це магічне повідря єдності!

Оксана Артеменко, класний керівник 7-А

Коментарі

Фонд Выпускников