Ураааа! Ми пройшли.

У суботу 21 грудня відбувся Київський відбірковий турнір FIRST LEGO League. У ньому взяли участь 27 команд. До фіналу вийшло 11 найкращих, в тому числі Script Art - збірна Русанівського ліцею та ще 2 шкіл. Суперники були сильні, тому залікові сесії проходили максимально напружено. Наша команда отримала нагороду у номінації «Дизайн робота».

Цей фестиваль дає нашим дітям можливість сміливо крокувати в інноваційне майбутнє, відчути себе командним гравцем, розвиватись як творча талановита особистість.

Освітня STEM-програма для дітей 9-16 років має три ключові аспекти: робототехніка, дослідження та лідерство. Кожна команда проектує, конструює та програмує повністю автономного робота для змагання на спеціальному полі. Також діти досліджують тему поточного року (тема Сезону 2019-2020 «CITY SHAPER – формуй місто»), обирають актуальну проблему світового значення та винаходять її інноваційне рішення.

 Беручи участь в FIRST LEGO League, діти вивчають програмування, концепції створення роботів, розвивають навички проведення наукових досліджень та лідерські якості.

Разом із вчителем інформатики Алексєєвим П. С. допомогала нашим вихованцям підготуватись до конкурсу та сприяла злагодженій роботі команди.
Вітаю з перемогою!

Орлова Г.В.

Коментарі

Фонд Выпускников