Учитель року 2021 — нова перемога!

У листопаді 2020 року стартував Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності «Учитель року – 2021». Людмила Андріївна Харченко, учитель математики Русанівського ліцею м. Києва та класний керівник 7-А класу, здобувши перемогу у номінації «Математика» в І (районному) етапі, вирушила представляти вчительську спільноту Дніпровського району на рівні міста.

І склала черговий професійний іспит на «відмінно»! А хіба могло бути інакше? Педагогічний колектив ліцею не сумнівався, що завдяки впевненому володінню програмним матеріалом, віртуозному використанню сучасних інформаційних технологій, умінню вибудовувати гнучкі навчальні стратегії та націленості на найвищий результат, Людмила Андріївна впевнено доведе, що вчитель Русанівського ліцею — це справді «Учитель року»!

Отримавши найбільшу перевагу у випробуванні «Дистанційний урок» на тему «Тіла обертання» за матеріалом геометрії 11 класу, Людмила Андріївна не залишила у членів журі сумнівів у тому, що використання дистанційних технологій у навчанні стало не лише зоною розвитку педагогічного колективу Русанівського ліцею, а й міцно увійшло до педагогічного інструментарію вчителів ліцею.

Щиро вітаємо Людмилу Андріївну з І місцем на ІІ (міському) етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»! Бажаємо натхнення та наснаги!

Пишаємось представляти Дніпровський район та продовжувати славні традиції #DniprOsvita!

Адміністрація ліцею

Коментарі

Фонд Выпускников