Учитель року 2021 — крокуємо до нових вершин!

У листопаді 2020 року в Дніпровському районі відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021», у якому впевнену перемогу в номінації «Математика» здобула вчитель Русанівського ліцею м. Києва Харченко Людмила Андріївна.  Свої професійні уміння і творчі здобутки вона представила під час проведення майстер-класу, обравши актуальну тему сьогодення — методику організації командної роботи учнів на уроках математики, які відбуваються в дистанційному режимі. Під час відкритого уроку з геометрії за програмою 8 класу Людмила Андріївна продемонструвала широкий спектр сучасних методів та креативний підхід до процесу навчання.

Конкурсні дні були сповнені хвилювань і напруженої творчої роботи, під час яких Людмила Андріївна продемонструвала справжню педагогічну майстерність та досвід.

Адміністрація та педагогічний колектив Русанівського ліцею щиро вітають Людмилу Андріївну та бажають успіхів у наступних етапах конкурсу!

Нехай кожен день приносить радість і задоволення від чудово виконаної роботи, а турбота і прагнення досконалості у вивченні математики знаходять відгук у серцях учнів!

Коментарі

Фонд Выпускников