У світ англійської мови

Протягом останніх двох тижнів наші ліцеїсти активно брали участь у різних олімпіадах, турнірах і конкурсах. Серед них, і з англійської мови.

Першою у цих перегонах стала районна олімпіада з англійської мови, якою стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019-2020 навчальному році. А вже 27 листопада команда РЛ була в Українському коледжі імені В.Сухомлинського, де відбувся районний інтелектуальний конкурс Mr, Know All.

Учні продемонстрували не лише свої знання з іноземної мови та країнознавства, а також проявили творчі здібності у написанні віршів та інсценуванні фрагменту з твору автора книги "Аліса в країні Чудес". Результат конкурсу - ІІ місце серед учасників та відзначення дипломами: "Мовна компетентність", "Креативність" та "Лінгвокраїнознавство".

А 2 грудня учні Рл - учасники Другого Київського Чемпіонату з англійської мови, який проходив у колонній залі КМДА. Це була чудова команда робота та впевненість наших ліцеїстів!! Цьогоріч у Чемпіонаті взяли участь 29 навчальних закладів Києва і команда РЛ, після проходження в півфінал, посіла ІV місце.

Щира подяка нашим учням за такі чудові результати!

Зацаринна Вероніка Євгенівна

Коментарі

Фонд Выпускников