«Турнір чемпіонів» — наші ліцеїсти перемагають!

З 29 квітня по 03 травня 2019 року учні Русанівського ліцею традиційно взяли участь у XXVI Всеукраїнській комплексній олімпіаді з математики, фізики та інформатики «Турнір чемпіонів». Гостинний прийом наших друзів та колег — колективу Фізико-математичної гімназії №17 Вінницької міської ради — дозволив швидко забути прохолодну та дощову погоду, якою нас зустріла Вінниця.

Щороку «Турнір чемпіонів» стає для нас не просто змаганням. «Турнір чемпіонів» — це зустріч інтелектуалів та однодумців з усіх куточків України, під час якої ліцеїсти поринають у тісне спілкування та взаємний обмін досвідом зі своїми ровесниками, а вчителі долучаються до предметного журі олімпіади та беруть участь у круглих столах з актуальних освітніх питань.

Здобутки ж наших ліцеїстів цьогоріч такі.

В особистому заліку:

  • Варвара Бабій (8-А) — абсолютне друге місце з математики;
  • Марк Хасін (10-А) — абсолютне друге місце з математики;
  • Прохор Шляхтун (9-Б) — абсолютне четверте місце з математики, четверте місце у комплексному заліку.

У командному заліку команда Русанівського ліцею отримала третє місце з математики та четверте у «комплексі» з математики, фізики та інформатики.

Також команда учнів 10-А класу у складі Марка Хасіна, Володимира Точоного та Данила Гаврилюка здобула друге місце в ACM-олімпіаді з програмування серед 32 команд.

Дякуємо організаторам турніру, особисто Пасіхову Юрію Яковичу та Пасіхову Петру Яковичу за безцінний досвід та справжнє інтелектуальне задоволення!

Пишаємось нашими переможцями та бажаємо їм успіхів у майбутніх змаганнях!

М. Древаль

Коментарі

Фонд Выпускников