Турнір чемпіонів 2018

турнир ч

Ледве встиг завершитися насичений подіями «Квітень-Фест», ліцеїсти вирушили підкорювати нові вершини!
З 27 квітня по 01 травня дружня команда наших переможців олімпіад та турнірів у складі учнів 8-10 класів узяла участь в одній з наймасштабніших подій олімпіадного руху України — ювілейній XXV Всеукраїнській комплексній олімпіаді з математики, фізики та інформатики «Турнір чемпіонів» у м. Вінниця. Цьогоріч тут зібралися справжні «важковаговики» Вінниці, Харкова, Одеси, Львова, Черкас, Запоріжжя, Дніпра та Києва, які змагалися за титул справжніх чемпіонів України.

Завдання особистих олімпіад з математики та фізики, а також особистої та командної олімпіад з інформатики укладали справжні майстри своєї справи, тож сумнівів бути не могло: кожна задача була інтелектуальним шедевром, з яким ліцеїсти натхненно вступали у двобій!

турнир ч2

До роботи журі турніру долучилися учителі Русанівського ліцею — Древаль Максим Михайлович, учитель математики та інформатики, та Стронський Михайло Олександрович, учитель фізики, — які навіть ночами прискіпливо перевіряли роботи учасників: жодна ідея не залишилась неоціненою.

Команда учнів Русанівського ліцею повернулася з черговими перемогами:

  • Марк Хасін (9-А) здобув перше абсолютне місце з математики, четверте з інформатики та перше місце у комплексному заліку серед юніорів;
  • Прохор Шляхтун (8-Б) отримав третє призове місце з інформатики серед восьмикласників.
  • Дякуємо організаторам турніру та особисту Пасіхову Юрію Яковичу за справжню інтелектуальну феєрію, частиною якої уже багато років поспіль стає наш ліцей!

    Вдячні за підтримку участі в турнірі нашим випускникам.

    Вітаємо команду чемпіонів Русанівського ліцею! Бажаємо подальших перемог!

    Древаль Максим Михайлович

    Коментарі

    Фонд Выпускников