Талановиті діти, талановиті в усьому!

Ми неймовірно пишаємося талановитими учнями та безмежно вдячні батькам, які виплекали своєю любов'ю, терплячістю і мудрістю ті паростки таланту. Про спортивні успіхи  нашої учениці 7 класу, ми вже писали у цьогорічних новинах ліцею.

Пройшло півроку й ми щиро радіємо новим здобуткам Стремоухової Ангеліни та щиро  вітаємо з успішним стартом! Вона посіла І місце в V Всеукраїнській олімпіаді з математики для учнів 5-7 класів, яка відбулась 13-14 травня 2023 року. Всеукраїнські учнівські олімпіади – це простір для пізнання нового, розкриття    інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

Про свої враження нам розповіла переможниця:      

«Ми розв’язували дуже цікаві задачі. А ще відвідали Музей науки та разом прогулялись Києвом.

Велика подяка пану Богдану Рубльову та Київському національному університету імені Т.Шевченка за можливість у такий нелегкий для нашої країни час взяти участь в олімпіаді, отримати багато позитивних емоцій та корисних подарунків. Дуже дякую своєму вчителю Олександру Анатолійовичу Шамовичу за знання та підтримку.

Особисто мені ця олімпіада дала не лише можливість перевірити свої здібності, але й подарувала довгоочікувану зустріч із найкращою подругою, з якою ми не бачилися більше року. Це був незабутній вікенд!»

Вітаємо Ангеліну з перемогою в ОЛІМПІАДІ! Нехай енергія цих миттєвостей успіху зарядить тебе позитивом і дасть поштовх до нових звершень. Не зупиняйся на досягнутому, вдосконалюйся, ніколи не падай духом і завжди вір у свої сили. Молодчинка, так тримати!

Педагогічний колектив Рл

Коментарі

Фонд Выпускников