Свято Першого вересня у вузькому колі!

Перше вересня- свято, сповнене радощів та нових емоцій. Саме в цей день ми повертаємось після літніх канікул в улюблений РЛ, де нас радо зустрічають. 

Після привітань та обміну враженнями щодо проведеного літа кожен клас долучився до створення "Піраміди сподівань", на якій закріпили побажання на новий навчальний рік. Ми точно знаємо, що він буде дуже цікавим та захоплюючим.

Згодом, на нас чекали веселощі на галявині: тут грали в різні ігри, просто спілкувалися та тішилися, що ми всі разом. 

Я рада, що провели час в класному колективі, згадали про комунікацію між собою та ще раз переконалися: ми дійсно одна сім'я!

Горецька Дарина, учениця 8-А класу

Це перше вересня запам'ятається надовго, адже воно пройшло в новому для усіх форматі.

На жаль, ми не змогли бути присутніми на лінійці поряд з іншими класами, проте це не може перекреслити радіcть від зустрічі з однокласниками через пів року та ті щасливі емоції, які  відчули при поверненні в стіни рідного РЛ - нашого другого дому.

Ми не боїмось нових викликів. Сьогодні було наше свято! Ніхто та ніщо не стали нам на заваді. Дотримавшись усіх карантинних правил, зберегли гарний настрій та зарядилися позитивом на наступний навчальний рік.

Дякую тобі, Русанівський ліцей, за враження та емоції, які даруєш щодня! Зі святом!!

Чорна Поліна, учениця 9-А класу

Цього року учням та вчителям Русанівського ліцею довелося відсвяткувати День знань у незвичний спосіб. Традиційно свята в ліцеї допомагають організовувати одинадцятикласники, проте зараз уся відповідальність була на вчителях, які мали створити баланс між святковістю події та її відповідністю вимогам МОЗ.

Хоча класи не мали змоги зібратися одночасно, що трохи змінює атмосферу, я таки відчула це першовересневе піднесення. Люди, яких до цього я довго бачила лише на моніторі, здались майже нереальними.

Важко навіть висловити ті теплі емоції, що охоплювали мене, коли я стояла на лінійці й роздивлялась учителів та однокласників. Їх усмішки були приховані, обійняти вийшло не всіх, та навіть такий обмежений контакт був для мене дуже цінний.

Після офіційної частини мій клас у супроводі класного керівника та вчительки хімії, вирушив на Русанівську косу, аби на свіжому повітрі поспілкуватися та зарядитись на успішний навчальний рік. Класний керівник підготувала нам купу цікавих завдань. Ми розігрували приказки, планували майбутній рік та пізнавали одне одного ще ближче. Такий незвичний формат дуже сподобався, адже після канікул нам усім варто було згадати, що таке командна робота, як організовуватись та як одне одного чути. Провести час у колі однокласників було і весело, і корисно.

Загалом у РЛ, як і завжди, не зважаючи ні на які перешкоди, панувала атмосфера свята, піднесення та готовності до будь-яких труднощів. Сподіваюсь, усі змогли це відчути і раділи, як і я.

Лозинська Анна, учениця 11-А класу

Фото звіт

Коментарі

Фонд Выпускников