Шукаємо однодумців та зацікавлених

Звертаємось до тих, хто вважає за необхідне підтримати юні таланти, бо в Україні свого часу була така традиція. Згадати хоча б меценатів Терещенків чи Ханенків. Ці люди чимало зробили для розвитку науки й освіти, тому нащадки завжди пам’ятатимуть про них.

А ми, за традицією, цьогоріч плануємо у квітні провести ХХVІ Олімпіаду з математики та ХVІ Олімпіаду з головоломок. А будь-яка олімпіада – це копітка довготривала підготовка організаторів, які створюють, підбирають та пропонують її учасникам цікаві задачі. До ретельної роботи з великим натхненням беруться вчителі Русанівського ліцею, які надихаючи своїм прикладом, залучають таких же інтелектуалів-учнів, неперевершених  випускників і надійних друзів математики.

Учасники наших олімпіад ті, хто часто тренує свої мізки, щоб розвивати логіку та мислення. І ми завжди підтримуємо ці бажання! Радіємо, що можемо долучитись до виховання математичної еліти та  хочемо нагородити переможців олімпіад.

Якщо ви особисто, або ваші фірми можуть підтримати – будемо вдячні! Просимо поширити цю інформацію та/або сконтактувати  з тими, хто радий долучитись до спільної справи!  

С. Тимошенко

Коментарі

Фонд Выпускников