Русанівський ліцей в Copernicus Academy

29 січня ц.р. відбулась прес-конференція Національного центру «Мала академія наук України» з нагоди отримання статусу Академії Копернікус.

Місією цієї Академії є просвітницька діяльність НЦ «МАН України», освітня й наукова практика. З метою популяризації програми Copernicus та даних дистанційного зондування Землі, Європейська комісія ініціювала та організувала діяльність мережі Академії Копернікус у всьому світі. Вона об’єднує європейські університети, дослідницькі установи, бізнес-школи. Эк_2_1

Багаторічна співпраця та вагомий внесок в організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів ліцею в секції «ГІС у географії» , під керівництвом учителя-методиста Людмили Олександрівни Мазуркевич, була відмічена Президентом НАН України. І з 2012 року одним із важливих наукових напрямків освіти у МАН є геоінформаційні системи та дистанційне зондування Землі.

Найкращими учнівськими роботами визнано:

  • роботу учня 11-Б класу Олексія Мальця «Дослідження динаміки зміни площ Дніпровських островів Київської групи та ландшафтів острова Великий Північний»;
  • xроботу випускниці 2018 року Євгенії Фарафонової «Дослідження сміттєвих полігонів міста Києва за допомогою створення спеціалізованої ГІС».
  • Вітаємо переможців конкурсу!!

    І. Бельцевич

    Коментарі

    Фонд Выпускников