Русанівський ліцей продовжує навчання!

Шановні друзі!

Раді повідомити, що з 28 березня Русанівський ліцей продовжує освітній процес в дистанційному режимі. Незважаючи на всі обставини воєнного часу, ми вчимося! Адже Україна має бути вільною, сильною та освіченою!

З 14 березня вчителями ліцею було організовано щоденне проведення консультаційних занять, а вивчення цікавих додаткових тем з окремих предметів не зупинялося з самого початку військової агресії. Ми дякуємо за підтримку та щасливі, що Ви з нами!

Формат дистанційного навчання 7-10 класів буде аналогічним до того, який вже було відпрацьовано під час протиепідемічних обмежень. Близько 50-60% навчальних годин у кожному класі проводитиметься в онлайн-режимі на платформах Zoom, Google Meet або Microsoft Teams, решта — асинхронно. Для того, щоб кожен учень ліцею мав можливість опрацювати навчальний матеріал у зручний час, за можливості вчителі ліцею будуть здійснювати записи синхронних занять та публікувати їх разом з іншими навчальними матеріалами у Telegram-каналах класів.

З метою недопущення перевантаження дітей ми відмовляємося від обов’язкових домашніх завдань, усі вправи та завдання будуть нести тренувальний характер з метою закріплення матеріалу й матимуть розширені часові межі для виконання. Поточне та тематичне оцінювання здійснюватимуться в гнучкому режимі в електронних журналах класів. Як і зазвичай, оперативний зв’язок та координацію навчальної роботи здійснюватимуть класні керівники у взаємодії з адміністрацією ліцею. Про особливості освітнього процесу 11 класу та порядок завершення навчального року ми проінформуємо окремо.

Розуміючи, що діти з окремих регіонів України поки не мають змоги продовжити повноцінне навчання у своїх закладах освіти, ми запрошуємо їх долучитися до наших онлайн-занять за програмою природничо-математичного профілю навчання разом з учнями ліцею 7-10 класів на умовах тимчасового зарахування до відповідного класу. Для цього можна надіслати відповідний запит на електронну скриньку ліцею [email protected] За можливості ми приєднаємо Вас до наших занять або надамо рекомендації щодо подібних ініціатив інших закладів освіти.

Україна — єдина, і в єдності наша сила.

Розклад занять на понеділок, 28 березня, буде опубліковано сьогодні ввечері
у Telegram-каналі ліцею. У ньому ми продовжимо оперативно інформувати Вас про наші наступні плани.

Адміністрація ліцею

Коментарі

Фонд Выпускников