Набір 2020 — реєстрацію продовжено

Досі розмірковуєш, чому варто продовжити своє навчання саме в Русанівському ліцеї?

Ось варіанти відповідей...

Русанівський ліцей м. Києва оголошує набір учнів на 2020-2021 н.р.:

  • до 7 класу з поглибленим вивченням математики та фізики;
  • до 8 та 9 класів з поглибленим вивченням математики та фізики (на вільні місця);
  • до 10 та 11 класів фізико-математичного профілю навчання (на вільні місця);
  • до 11 класу інформаційно-технологічного профілю навчання (на вільні місця).

Реєстрація (набір 2020)

(продовжено до 06 червня 2020 року включно)

Тестування для охочих навчатися в ліцеї у 2020-2021 н.р. відбудеться в два тури.

І тур тестування (з математики) відбудеться у вівторок, 09 червня. Орієнтовний час початку — 10:00. Рекомендований час прибуття до ліцею та точний час початку тестування для кожного вступника буде зазначено у листах-запрошеннях, які надійдуть зареєстрованим учасникам ввечері 06 червня на вказані при реєстрації електронні поштові скриньки.

ІІ тур тестування (з профільних предметів) пройде у п’ятницю, 12 червня, для вступників, які отримають визначений відповідним рішенням предметної комісії «прохідний» бал у І турі.

Враховуючи специфіку завершення 2019-2020 н.р., особливості організації освітнього процесу у різних закладах освіти під час тривалих карантинних обмежень та з метою забезпечення рівних можливостей вступу до Русанівського ліцею для всіх охочих, цьогоріч для вступників до 7 класу ІІ тур тестування буде складатися з трьох блоків:

  • задачі з математики;
  • комплексний тест з природознавства та природничих наук;
  • задачі на логічне та аналітичне мислення.

Про основні організаційні заходи

Для участі у тестуванні учасникам необхідно мати з собою:

  • роздрукований або завантажений на смартфон лист-запрошення із рекомендованим часом прибуття до ліцею та початку роботи;
  • тонкий зошит або 5-6 окремих подвійних аркушів у клітинку;
  • 2-3 синіх ручки, якими зручно писати;
  • лінійку та простий олівець.

Користуватися будь-якими електронними засобами під час виконання роботи заборонено.

Відповідно до розробленого конкурсною комісією регламенту безпечного проведення вступних випробувань, перед початком кожного з турів тестування для кожного учасника буде проведено температурний скринінг. Тому у разі запізнення або прибуття до ліцею у час, відмінний від зазначеного у листі-запрошенні, учаснику може бути відмовлено в участі в основній «хвилі» тестувань. В аудиторії буде забезпечено рекомендовану відстань між учасниками. Безпосередньо перед початком туру тестування у всіх приміщеннях ліцею, передбачених для проведення тестування, буде забезпечено вологе прибирання із застосуванням відповідних засобів дезінфекції.

Звертаємо також увагу, що всі учасники тестування мають бути в захисних масках, використання інших засобів індивідуального захисту (захисні рукавички, індивідуальні дезінфікуючі засоби і т.п.) — за бажанням.

Зважаючи на необхідність забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов, просимо утриматися від споживання їжі та напоїв під час проведення тестування: його тривалість не перевищуватиме 2 години.

З усіх питань стосовно вступу до Русанівського ліцею просимо звертатися до конкурсної комісії ліцею за електронною адресою [email protected]

Із конкурсними завданнями попередніх років можна ознайомитися у розділі «Вступникам»

Із нетерпінням чекаємо на зустріч!

Коментарі

Фонд Выпускников