Ранок, який змінив життя Країни

Один ранок змінив наше життя повністю. Він перевернув все з ніг на голову: світогляд, думки, людей, історію. Цей день сколихнув увесь світ, але  найбільше страждає наша Країна. Так, саме Країна, з великої літери. Тепер кожен знає про Україну й ті жахливі події, які відбуваються на рідній землі. Мільйони людей у різних країнах бачать нашу сміливість. На всіх континентах знають про нашу сміливість. Історія назавжди запам’ятає нашу сміливість.

Ніхто не очікував. Ніхто. Більше місяця ми доводимо – нас не зламати! Але ж якою ціною?.. Від багатьох міст залишились руїни, люди вимушені покинути свої домівки, а хтось взагалі втратив все...

На щастя, мій дім, родичі, батько, який залишився у Києві з бабусями, у безпеці. Вони живі, мої друзі живі! А скільки горя та страждань навкруги… Хіба таке можливо було очікувати? Тимчасово змінивши своє місце проживання, я усім серцем із Україною. Я – Українка! Я розмовляю українською. Державна мова тепер для мене не є чимось обов'язковим, бо розумію її  силу та цінність.

 Так, наше життя змінилося, нам скрутно. Але ми – сильна Нація, і завжди будемо нею. Нас не зламати, ми обов'язково переможемо. Дякую всім, хто вдень і вночі, у різних куточках країни, захищає наше право на волю та свободу. А ми матимемо іншу місію, не менш важливу, ніж та, яку виконують Воїни. Ми будемо відбудовувати Україну разом. Ми зможемо!

Слава Україні!!!

Олена Ейсмонт, учениця 10-Б класу

Коментарі

Фонд Выпускников