Проект «Учитель на день»

     На один день у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме учні 9-11 класів Русанівського ліцею, перевтілившись у наших вчителів.

     Для того, щоб уроки проходили у звичайному режимі, потрібна була ретельна, довготривала підготовка, яку забезпечили Локтіонов Даніїл (учень 11-А) і Галина Володимирівна (психолог).

     Відчайдухи заздалегідь ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням.  Самостійно склали конспекти уроків, підібрали цікаві дидактичні матеріали, виявивши неабияку наполегливість і старанність.

     Звичайно, усі хвилювалися в очікуванні уроків, але учні залишилися задоволеними роботою «молодих учителів» й отримали нові враження.

     Самі ж ліцеїсти використали можливість побути в ролі вчителя. Познайомилися з різними методами ведення уроків і вклали у свої заняття не тільки набуті знання, але й частинку душі. А діти це, безперечно, відчули!

     Цього дня в ліцеї, як зазвичай, панували злагода, порядок та дисципліна.

     За відгуками професіоналів усі уроки було проведено на високому та достатньому  рівнях.

    Дякуємо, молоді вчителі, учителі – дублери, відчайдухи, за вашу рішучість, наполегливість, оригінальність й організаторські здібності.

Успіхів вам!

Г. Орлова

Коментарі

Фонд Выпускников