Посвята в ліцеїсти – традиційне свято в Русанівському ліцеї.

Наш час настав.
До клятви ми готові.
Сказати, хто ми є і що для нас ліцей.
Разом- ми незборима сила,
бо всіх єднає нас любов.
До України- неньки, до родини.
До друзів, однокласників - усіх.
Ми віримо, що Україна переможе.
Ліцей наш був і буде, бо ми є!
(учні 8-А класу)

Нарешті дочекалися! Минулого року, ми, 10-класники, почули про традиції Русанівського ліцею. З однією з них навіть встигли познайомитися - Вереснівка задала прекрасний настрій на весь навчальний рік. Але через епідемічну ситуацію в Україні, ми свою посвяту, на жаль, пропустили. Тому цього року, в останній день перед осінніми канікулами, ми надолужили все пропущене та можемо гордо зватися ліцеїстами! Урочистий процес посвяти пройшли не тільки всі нові учні, а й деякі вчителі, тому вона точно запам'яталася всім.

Ольга Полюлях, 11-Б клас

Фотозвіт події

Враховуючи війну, повітряні тривоги та умови, до яких ми адаптувалися, офлайн навчання стало радістю для нас. Але одним сонячним днем, хоч і в сховищі, нас посвятили в ліцеїсти.  Під час цього дійства ми відчували єдність і радість. Виголошуючи клятву, розуміли, що за цим "титулом" стоїть велика відповідальність.

А ще дуже весело було, коли вчителі нас розмальовували, а потім дехто з нас розмалював нових учителів.  Такий формат теплого, душевного свята нам дуже сподобався. Тож у цей день ми з гордістю дивували всю Русанівку своїми радісними розмальованими обличчями

Колектив 8-А класу

Фотозвіт події

Посвята в ліцеїсти була довгоочікуваною для нас усіх. Хотілося швидше стати восьмикласниками та ліцеїстами. Це хороша мотивація, щоб долати всі труднощі. І хоча кожний уявляв цей день по-своєму, у всіх нас точно були спільні емоції: щастя, піднесеність, урочистість проголошення присяги та «розмальовки» на наших обличчях. А ще переповняла гордість за нас і ліцей, бажання рухатися тільки вперед, бо ми – ліцеїсти!

Дякуємо вчителям за цей прекрасний день та вітаємо всіх тих, хто долучився до  родини Русанівського ліцею!

Мрійте та дійте!!!

Мирослава Любич, Юлія Петрук, 8-Б клас

Коментарі

Фонд Выпускников