Питання наші, відповіді Ваші – Вероніка Євгенівна Зацаринна

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - %25D0%2594%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25B0%25D0%25B9%25D1%2582%25D0%25B5%2B%25D0%25B7%25D0%25BD%25D0%25B0%25D0%25B9%25D0%25BE%25D0%25BC%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B8%25D1%2581%25D1%258F.png

А чи могли б ви відверто розповісти про себе? Для когось дивно це почути, а хтось із радістю поділиться.

Сподіваємось, що цей проект започаткує нову творчу справу, з якої ліцеїсти черпатимуть сили, енергію, знання, натхнення, світло і тепло для душі.
Про багатогранне життя наших вчителів у рубриці "Знайомтесь!"

Учитель англійської мови, класний керівник 8-А класу Вероніка Євгенівна Зацаринна.

Які країни Європи Ви встигли відвідати?

Я була у таких країнах Європи, як Данія, Чехія, Іспанія та Англія. В останній  була лише проїздом, на конференції. Звичайно, знання англійської стало в нагоді під час подорожей, оскільки це інтернаціональна мова.

Чому саме англійська мова?

Англійську я почала вивчати з першого класу в спеціалізованій школі. У мене відразу почало добре виходити, навіть без допомоги репетиторів, і мені дуже подобалось. Потім, під час шкільної практики, випала нагода спробувати викладати дітям, що також припало до душі. Крім того, у власних учителів я бачила речі, які хотіла б зробити по-іншому. Так, щоб дітям було цікаво. А коли бачу, що навчила дітей чомусь новому, я отримую задоволення.

Що Вам подобається в роботі в ліцеї?

Я люблю відкривати для себе щось нове. Мені подобається працювати з нашими учнями,  давати їм щось більш цікаве й корисне, не змушуючи сидіти над нудними підручниками.

Чим займаєтесь за межами ліцею?

Раніше мені дуже подобалось займатись рукоділлям: вишивання, квілінг, плетення з бісеру - усім цим я займалась з великим задоволенням. Зараз люблю відвідувати різноманітні конференції, що розширюють мій кругозір та дозволяють дізнаватись про івенти, які були б цікаві моїм учням.

Чи задумувались Ви колись про які-небудь інші професії?

Так. Я з дитинства дуже люблю тварин, тому завжди хотіла бути ветеринаром. По життю я альтруїст та волонтер, тому мені хотілось допомагати тваринкам. Проте з часом бажання іти в медицину пропало, а любов до звірят залишилась.

Знаєте ще якісь мови?

Звичайно. Я знаю німецьку та іспанську. Остання, на жаль, на початковому рівні, проте я не стою на місці. Взагалі, коли я вступала до ВНЗу, мій батько дуже хотів, аби я вчила китайську. Добре, що він мене не змушував, і не довелось вчити всі ці ієрогліфи.

Кого з учителів ліцею хотіли б бачити своїм учителем?

Якщо чесно, я була б не проти, якщо б у мене викладали всі вчителі ліцею.  Обрати когось одного мені важко, тому хочу виділити Оксану Петрівну, Анну Миколаївну та Максима Михайловича. Мені дуже подобається їх сучасний підхід до викладання та спілкування з учнями. Думаю, саме цього не вистачає зараз у школах.

Інтерв’ю брала учениця 10-А класу - Лозінська Анна.

Коментарі

Фонд Выпускников