Підсумки конкурсу відеороликів

Випускники завжди в курсі того, що відбувається в Русанівському ліцеї. І про те, що для нинішніх ліцеїстів  Рл - теж цікаво! Тому і запропонували цей конкурс.

А що з цього вийшло – судіть самі! Ось роботи переможці!!

РЛ -мрій та дій (І місце)

На ідею створення відеоролика мене надихнуло саме життя - я мріяла вступити до РЛ та почала діяти. Цим відео мені хотілося передати свої почуття за рік навчання в ліцеї і довести, що все можливо досягти, варто лише прикласти зусилля. Я впевнена, що знайшла родину однодумців, кожен з яких є унікальним, але може підсилити своїми якостями спільну справу. Тож ми самі творимо своє майбутне спочатку в думках, а потім конкретними діями!

Є. Регент 7 клас

Еверест знань (ІІ місце)

Наш лiцей, є нашою другою домівкою, де комфортно спілкуватися з однодумцями. Тут ми зростаємо, покоряючи "Еверест знань". Своєю роботою хочу популяризувати вивчення математики та фізики серед підлітків.

Ладур Єгор, 9-А клас

Всесвіт РЛ (ІІІ місце)

Ідея створення саме такого ролика виникла дуже раптово та була одразу ж схвалена всіма учасниками команди. Нам було простіше щось змонтувати, ніж знімати, тому наш задум підходив ідеально. Ідеєю відео, власне, є зображення різноманітного ліцейного життя через навколосвітню подорож. Ми хотіли не просто розказати про особливості РЛ, а зробити це цікаво, незвично. 

Фещенко Ірина, Сіроцинська Ніколь, Клименко Ігор,  11-Б клас

Ліцей у нашому житті (ІІІ місце)

Побачивши на сайті ліцею нотатку, спробували відповісти на питання «Що для мене ліцей?». Ми пригадали усі заходи, які проводилися за останні два роки, щоб зняти відео. Це було відповідальне завдання, бо треба було правильно передати наші думки іншим. Насамперед обдумали ідею, потім шукали фотоматеріал, підбирали музику. При монтажі виникли складності, але добре, що є  такі однокласники… Це був цікавий та корисний досвід.

               Білик Владислава, Кучер Марина, Клименко Марія,
Панченко Роман, Радченко Дар'я, 8-А клас

Життя в ліцеї або що він значить для нас (ІІІ місце)

Русанівський ліцей -  найрідніший. Ми намагалися розповісти про маленькі моменти з шкільного життя, що знайомі кожному ліцеїсту. Саме тому ідея сюжету для ролика прийшла так швидко. Це просто наш улюблений ліцей!

      Марія Лазоркіна, Ірина Демянович, Ангеліна Бабій, 10-А клас

Коментарі

Фонд Выпускников