Перший рік навчання 7-класників в Рл

Уже цілий рік я учень Русанівського ліцею. Яким був цей рік для мене, чи справдилися мої очікування? Я був впевнений, що навчатися в ліцеї буде важче порівняно з попереднім навчальним закладом. Був готовий до складніших домашніх завдань, до посилених вимог вчителів до рівня наших знань. Проте все виявилося не таким, завдяки позитивному ставленні вчителів до учнів, цікавому й доступному поясненню матеріалу.

Дуже приємним є ставлення старшокласників до «новачків», і взагалі, в ліцеї дуже дружня атмосфера. Я швидко подружився з однокласниками, знайшов багато нових друзів. Але найбільше захоплення цьго року — наша Вереснівка. Це було дуже круто, і я з нетерпінням чекаю на наступний похід.

Я радий, що навчаюся в Русанівському ліцеї - одному з найкращих в Україні.

Крючков Артем

Я дуже пишаюся тим, що мені вдалося стати членом цієї чудової родини Рл! Що ж для мене РЛ? Це мій новий дім, нові друзі та вчителі, які завжди підтримають та допоможуть.

Колектив у нас просто чудовий! Ми одне ціле та відповідаємо за все разом! А зрозуміла я це на першому у своєму житті туристичному поході – вереснівці!

Я із величезним задоволенням приходжу до ліцею і з радістю починаю новий день.

Учителі ж, в свою чергу, проводять дуже цікаві уроки, завдяки яким у нас з’являється бажання вчитися, пізнавати щось нове та не зупинятися на досягнутому. І навіть під час карантину вони, знаходячись далеко від нас, мотивують, підтримують та проводять пізнавальні та веселі уроки.

Наш класний керівник – чудовий організатор, друг та прекрасний учитель історії.

Шкода, що в цьому році ми не побували на травнівці, але сподіваюся, що обов’язково станемо учасниками цієї захопливої події в наступні роки нашого навчання в ліцеї.

Я впевнена, що в РЛ я здобуду гарні знання та зможу досягти всі свої поставлені цілі!

Горецька Дарина

Йдучи до Русанівського ліцею, я очікувала отримати гарні знання, але у додаток до них я отримала багато нових друзів, веселих емоцій.

Вереснівка - одна з подій, яка найкраще мені запам‘яталась. Я дізналась багато цікавого про туристичні походи, краще здружилася зі своїми однокласниками. Ми стали справжньою сім’єю за цих декілька днів, що в подальшому допомогло нам добре закінчити перший семестр. Наш колектив почав дослуховувались один до одного та допомагати в усьому.

Пісаренко Марія

Прийшовши до Ліцею, я відразу усвідомив, що це той навчальний заклад до якого я мріяв вступити.  Взагалі-то, я "закохався" в нього з того  моменту, як мама розповіла про нього.

     Тут практично все ідеально: чудові вчителі, хороша атмосфера ... І головне - до учнів дійсно ставляться як до дорослих  людей.  Учителі наставляють і допомагають нам.

     І хоча приміщення закладу занадто маленьке, по суті, Русанівський ліцей абсолютно ідеальний навчальний заклад!

Бондар Андрій

Закінчується мій перший рік навчання у Русанівському ліцеї. Час минув дуже швидко, бо був насичений великою кількістю подій, знайомств та вражень. Нові друзі, нові вчителі, нові знання - все було класно.

Дякую, Рл! Ти - найкращий!

  Скаржинець Кирило

Коментарі

Фонд Выпускников