Перший онлайн-квест Рл: підсумки

Доволі складно уявити собі свято Останнього дзвоника в дистанційному режимі. Але цьогорічні випускники, учні 11-А класу, знайшли спосіб перенести одну з найулюбленіших розваг ліцеїстів — командні квести — у безпечний онлайн-формат!

У квесті взяли участь 65 бажаючих, серед яких учні 7-10 класів ліцею та навіть наші вчителі (!), а одинадцятикласники виступили в якості кураторів для команд.

Після жеребкування та розподілу всіх бажаючих на 11 команд, учасники зустрілися в Zoom та отримали посилання на перше завдання квесту.

Наприклад, найкмітливіші команди одразу здогадалися, що на стартовій сторінці є транслітерована підказка подивитися в html-код сторінки, де було сховано посилання на наступний етап. Але це був лише початок: на команди чекали численні завдання з використанням різноманітних шифрів та азбуки Морзе, командний пазл, задачі на географічні координати та навіть запитання в стилі гри «Що? Де? Коли?».

«І що з цим робити?!!»

«Ох, ну і складний вийшов квест!» — один з найпопулярніших коментарів команд-учасниць. Дійсно: загалом більшість команд витратила на проходження завдань більше чотирьох годин! Та навіть не дивлячись на це, лише одна команда впоралась із ними без жодної підказки.

Результати Першого онлайн-квесту

Організатори щиро вдячні всім учасникам за відвагу, порядність, та, звичайно, за дуже теплі відгуки 🙂 Сподіваємося, ви отримали задоволення!

Юрій Нефедов, учень 11-А класу

Коментарі

Фонд Выпускников