Перше вересня- перші випробування ліцеїстів

Другого вересня Русанівський ліцей традиційно зустрічав своїх учнів. Урочисту лінійку  цього року поєднали з квестом “Мрій. Дій. Радій”, який організовували одинадцятикласники. Це велика відповідальність для нас, тому й хотіли зробити щось незвичайне… І хоча для створення такого свята, етапів, правил, конструкцій потрібно було багато сил та натхнення, все це заради  отриманих емоцій і вражень.

 Лабіринт із зав'язаними очима, задачі на логіку, гра в Еліас, великий пазл для всього ліцею, вгадування фільмів і навіть побудова башти з макарон і зефіру! Квест вимагав командної роботи, згуртованості, організованості. Захоплюючі та не дуже складні етапи, дали хороший старт новому навчальному року.

Уже цілий навчальний тиждень позаду, а ми й досі згадуємо перший день у колі однокласників. Це був дуже цікавий досвід: організувати направляти та  слідувати плану. А спостерігати за тим, як наші ліцеїсти мислять, спілкуються, знайомляться — безцінно. Як організатори ми отримали  велике задоволення від проведення квесту. А ви? Хотілось би почути відгуки!

Вітаємо переможців, особливо сьомий клас, які майже не знаючи один одного, посіли ІІ місце у великій грі! Сподіваємося, що вам сподобалось. Якщо так, то ми й надалі будемо створювати спільні проекти.

Адже Русанівський ліцей - незвичайний, тому й свята мають бути незвичайними! 

Марія Лазоркіна, учениця 11-А класу.

Коментарі

Фонд Выпускников