Осінні канікули! Поділля. Товтри.

32-001-031

Осінні канікули! Ура! Нарешті ми їх дочекалися! Скучили за горами, за рюкзаками, за пригодами, за новими враженнями. Вирішили цього року змінити напрямок мандрів: не на південь, а на захід.

25 жовтня група, яка складалася з учнів 10 та 8 класів Русанівського ліцею вирушила за новим, ще не відомим маршрутом околицями Кам’янця-Подільського. Перший подарунок — це сніг та мороз за 10 градусів. Так ми ще не ходили! Спочатку попрямували до Бакоти. «Яка краса!» — не стримуючи свого захоплення, вигукував кожен із нас. Дійсно, Україна настільки вражає красотами, що заздримо самі собі. Бакотська затока справила на нас незабутнє враження. 82-001-081

Як і в Криму, на Поділлі теж є печерні монастирі. Бакотський монастир XI ст. був наступним об’єктом нашого знайомства з дивним краєм.

Виявляється, тут теж є щось схоже на каньйони. І ми пройшлися каньйоноподібними долинами річок Студениця, Тернава, Окунь Подільської височини, вапняковими горами – товтрами (залишками коралових рифів).

Не було з собою мольберта, то була фотокамера! Вона допомогла відзняти прекрасні краєвиди. Ну а враження? Вони в кожному з нас.

А ось далі на нас чекав справжнісінький Китайгород. Відвідали костьол 1775 року та побачили унікальну геологічну пам’ятку «Китайгородське відслонення». Наостанок — кінцевий пункт нашої подорожі — оповите легендами місто Кам'янець – Подільський. Без квесту не обійшлося! А завершився він у Старій фортеці. Вона вразила нас своєю красою та величчю, хоча багато хто бачив її не вперше.

Подорож, яку по праву можна назвати краєзнавчою експедицією, дуже сподобалась!!! Фото отчет

Новости лицея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников