Нова рубрика: “Давайте знайомитись”

Навколо нас багато цікавого та захоплюючого. Кожен може знайти собі щось до душі. Захоплення людини – це те, що вона робить не тому, що треба, а тому, що їй це подобається. А чим захоплюєтесь ви?..

Розпочинаємо проект «давайте знайомитись!»  У ньому пропонуємо розповісти про себе та  своє хобі. Бо ми давно не збирались біля вогнища, розповідаючи один одному найпотаємніше…

Розпочнемо з  тих, хто долучився до нашої ліцейної спільноти цьогоріч.

Ангеліна Стремоухова, 7 клас

Художньою гімнастикою я почала займатися у шість років. До цього був балет…
І ось, одного разу, треба було підготуватися до виступу та вивчити деякі акробатичні елементи. Так доля й звела мене з першим тренером Анастасією Олександрівною. Під час наших тренувань вона натхненно розповідала про художню гімнастику та показувала предмети, з якими виступають гімнастки. А дивлячись відео про цей вид спорту, захоплююсь їх грацією, красою, спритністю. Я закохалась  в цей неймовірний світ гімнастики!

Коли почалась війна,  я переїхала до іншого міста та продовжила  свої тренування в іншому клубі, з іншими тренерами. Вони  дуже кваліфіковані. А ще - прекрасна команда дівчат.  Як би не склалося в майбутньому, і де б я не тренувалася, я завжди пам'ятатиму  та цінуватиму свого першого тренера,  завдячуючи якому  почалася моя історія з художньою гімнастикою.

Коментарі

Фонд Выпускников