Наукові читання в Русанівському ліцеї 2019

Рекреаційний дайвінг,
С. Кримець, випускник 2000

   «Квітень-фест» завжди підтверджує, що обсяг інтересів нашої Рл-спільноти, справді, вражає! У рамках цьогорічних наукових читань було залучено рекордну кількість - 23 лектори. Численні питання з економіки й підприємництва, медицини, теоретичної фізики, математичного моделювання, правознавства, екології, з технології вирощування штучних алмазів, рекреаційного дайвінгу дозволили учням не лише підвищити рівень своєї ерудиції та громадянської свідомості, але й краще зрозуміти, що їх по-справжньому захоплює.

   Наукові читання, нині ставши візитівкою Русанівського «Квітень-фесту», підтримують креативне середовище ліцею, сприяючи створенню справді сміливих ідей та поліпшенню результатів у різноманітних напрямках навчання.

Юрій Нефедов, учень 10-А

Під час «Квітень -фесту» в ліцеї проводилися цікаві та пізнавальні лекції. Поділилися своїм  досвідом та знаннями  різні фахівці.

Юрист Кшиванська І.М. розповіла про права й обов’язки підлітків. Дуже сподобався урок з дайвінгу, проведений випускником ліцею Кримцем Сергієм. Дізнавшись про всі секрети правильного занурення у воду, роздивилися костюми та інші пристосування аквалангіста.

Найбільше вразили картини художника та музиканта Валерія Вітера. Він показував плакати, у  яких криється свій прихований зміст, зрозумілий не кожному. А підсилили почуття  бардівські пісні. Це неймовірно!

Я дуже вдячна всім небайдужим людям, які знайшли  час поділилися  з нами знаннями й досвідом.

Марія Клименко, учениця 8-А

Коментарі

Фонд Выпускников