Наша перемога в міському конкурсі аматорського кіно

Вітаю нашу команду десятих класів, яка посіла перше місце на загальноміському етапі конкурсу «Українська революція: ретроспективний погляд через 100 років».

Ми мали лише місяць, але кожен з нас доклав багато зусиль та натхнення для спільної справи. Процес створення відбувався доволі динамічно: набір команди й розподіл обов’язків; пошук літератури, фото для безпосереднього використання;  написання сценарію, зйомки, монтаж, і... перегляд готового відео.

Але такого чудового результату не можливо було б досягти без талановитих людей, які працювали за кадром, наших редакторів та операторів. А ще вчителів – Світлани Орестівни та Людмили  Олександрівни, бо вони не лише запропонували попрацювати над проєктом, а й заохочували та надихали протягом роботи. З такою командою, як у нас – не можна було сподіватись на інший розвиток подій!

Хочу відзначити, що за цей короткий час учасники цілком і повністю занурились у перебіг історико-краєзнавчих подій. Результат нас тішить, але робота над створенням відеофільму приніс невичерпну радість, насолоду й важливий досвід. А ще, допоміг згуртуватись і зробити свій внесок у бурхливе життя Русанівського ліцею нашому 10-Б, який навчається лише перший рік.

Щаслива, що маємо так багато можливостей для розвитку своїх здібностей!

Ейсмонт Олена, 10-Б клас

Коментарі

Фонд Выпускников