Наш випускник – член-кореспондент АН України

Щиро вітаємо випускника нашого ліцею Бровченка Ігоря Олександровича із присвоєнням високого звання члена-кореспондента Національної академії наук України зі спеціальності «Моделювання геосистем»!

Ігор Олександрович-доктор фізико-математичних наук (спеціальність «Механіка рідин, газу і плазми»). Він заступник директора з наукової роботи Інституту проблем математичних машин і систем НАНУ. Автор 125 наукових робіт…

Переможець багатьох Всеукраїнських та Міжнародних наукових конкурсів! Лауреат Премії імені П.А.Тутковського за цикл робіт «Математичне моделювання розповсюдження радіоактивності в морських системах внаслідок аварій на Чорнобильській та Фукусімській АЕС та його застосування в системах підтримки рішень при ядерних аваріях».
Учені Кореї, Китаю, Японії неодноразово запрошували Ігоря Олександровича провести різні лекції та семінари. Він учасник ряду крупних міжнародних проєктів!Рецензент у наукових міжнародних періодичних виданнях.
Але все-таки основні напрямки наукової діяльності Бровченка І.О. – обчислювальна гідродинаміка навколишнього середовища, моделювання хвиль, течій, розповсюдження забруднень у прибережних зонах морів та океанів.

Нам особливо приємно, що Ігор і його родина підтримують тісний зв‘язок із ліцеєм: виступають перед учнями, проводять математичні екскурсії, квести. А син Андрій успішно закінчив
9-ий клас Русанівського ліцею!

Щиросердні, найтепліші вітання випускникові Рл 1996 року Ігореві Бровченку!!!
Бажаємо творчих успіхів та наснаги йому й рідним!

Коментарі

Фонд Выпускников