(реєстрація відкрита до 21 квітня 2016 року)

Навчаємось самі та вас запрошуємо!

Букридери, нетбуки, ноутбуки, смартфони, i-padи, i-podи - складові сучасного світу, які змінять наше майбутнє. Але всі ці гаджети, як би не старались творці, не замінять фундаменту навчального процесу!
«Не йди попереду мене - я можу не встигнути Не йди позаду мене - я можу завести не туди. Просто йди поруч зі мною і будь моїм другом»
Об`ява про набір 2016 Слова А.Камю стають актуальними для колективу Русанівського ліцею, який в березні 2016 приєднався до Всеукраїнського експерименту щодо впровадження тьюторських технологій. Ми створимо свій майданчик, де молоді таланти матимуть змогу не тільки «використовувати» інформацію, а й добувати її, як руду; фільтрувати, аналізувати, збагачувати, конструювати і застосовувати. Наші учні знаходяться в постійному пошуку!! Давайте разом навчимося відділяти важливе від другорядного, розпізнавати витонченість, передавати емоції та засвоювати мегабайти різнокаліберної інформації. У наc є досвід, яким ми поділимося з вами, так як:
1. Учителі Русанівського ліцею - професіонали, серед яких кандидати наук, Заслужені вчителі України, відмінники освіти, лауреати премії Сороса. Особистості з креативним мисленням, відкриті до нових пізнань і творчих досягнень. Детальніше дивіться розділ Вчителі
2. Учні Русанівського ліцею  - творчі особистості, ліцеїсти-музиканти, ліцеїсти-літератори - детальніше дивіться розділ Новини та наші недавні досягнення:
– У рейтингу ЗНО -2012 і 2013 року з математики на першому місці * – Золото на Міжнародних та Всеукраїнській олімпіадах з математики 2014 (докладніше) – І місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики 2016 – ІІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики та фізики 2015 (докладніше) – Чемпіонка України зі швидких шахів 2015 (докладніше) – Призові місця у туристичних змаганнях 2014 (докладніше)
3. . Випускники Русанівського ліцею – успішні в різних галузях і професіях: математики, програмісти, дизайнери, юристи, музиканти, журналісти, архітектори, спортсмени, туристи ...
 
(реєстрація відкрита до 21 квітня 2016 року)
* кращий ліцей м. Києва з математики (ЗНО 2012, газета "Дело") джерело * кращий ліцей м. Києва з математики (ЗНО 2013, газета "Вести") джерело

Коментарі

Фонд Выпускников