На Олімпі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

Початок квітня став фінальним у випробуванні професійної майстерності 25 учителів з усієї України — відбувся заключний Всеукраїнський етап конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Математика».

Людмила Андріївна Харченко, учитель математики Русанівського ліцею м.Києва, представляла освітян столиці України, Дніпровського району. Впевнено та відповідально, виважено та професійно пройшла відбірковий етап: підготувала дистанційний урок, провела майстер-клас, підтвердила свій високий рівень кваліфікації на контрольній роботі. І з позитивним настроєм увійшла у фінал. Після онлайн-уроку та методичного практикуму ми затамували подих…

І у рік, оголошений Роком математики в Україні — найвищий бал і беззаперечна перемога! Щиро вітаємо Людмилу Андріївну з ПЕРШИМ місцем у ІІІ Всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року-2021»! Це велика подія для Русанівського ліцею, Дніпровського району та всього міста Києва!

Дякуємо оргкомітетам та журі районного, міського, всеукраїнського етапів за підтримку та високу оцінку професійної майстерності вчителя Русанівського ліцею! Людмилі Андріївні бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги, впевненості у своїх силах та нових захоплюючих вершин! Щиро пишаємось та радіємо співпраці!

Педагогічний колектив Рл

Коментарі

Фонд Выпускников