Миттєвості життя 7-Б класу в 2021 році

“Краще бути впевненим в хорошому результаті, ніж сподіватися на відмінний.”
Воррен Баффетт

Усе почалося 30 серпня, коли зібрались разом незнайомі люди, не усвідомлюючи, що відбувається… Першого вересня відбувся квест, який допоміг ознайомитись з ліцеєм та  один із одним. А далі цікаві вчителі та уроки.

Наша перша Вереснівка була  надзвичайною: круто жити в палатках, готувати їжу на вогнищі, співати пісні, дізнаватися про природу більше. А нічна гра, організована старшокласниками та випускниками - була просто незабутньою!

Потім ми разом подорожували Україною.  У Запоріжжі було дивовижно! Не передати словами всю красу природи Хортиці, справжній дух козацтва.

Під час подорожі до Житомира ми  слухали про український народ та його життя. У неймовірних музеях, в яких ми побували, мали змогу відчути себе справжніми космонавтами та пишатися своєю країною ще більше!

Перші заліки... Всі знервовані, дуже хвилюються і весь вільний час зайнятий підготовкою.  За підтримки вчителів і батьків, усе склалось добре!

Багато нового та цікавого дізнались, відвідуючи музеї Києва: про відомих поетів, українську культуру, неймовірні витвори мистецтва, про становлення  Української нації.

Наш клас креативний і працьовитий, ми постійно розвиваємося! Беремо участі в олімпіадах та змаганнях, пізнаємо захопливий світ разом і насолоджуємося навчанням в РЛ! 

У Русанівському ліцеї особлива атмосфера... Тут ти  можеш бути впевненим, що тебе вислухають, підтримають, допоможуть... Дякуємо за те, що так швидко й цікаво пролетіло вже п’ять  місяців  нашого ліцейного життя.

Крючковенко Капітоліна, Петрук Юлія, 7-Б клас.

Коментарі

Фонд Выпускников