Миттєвості життя 9 класу в 2021

Час настільки швидкоплинний, що кінець першого семестру настав так само неочікувано, як і почався навчальний рік, коли ми відсвяткували "День знань" вже у якості дев'ятикласників. Тоді, на початку вересня, ми тільки ставили цілі, плани, розмірковували над тим, які випробування готує цей рік.

Нехай зараз ми пройшли лише половину шляху і маємо ще час попереду для самовдосконалення, досягнення поставленої мети, але, навіть зараз можна підвести трохи підсумків. Звісно, для кожного були й власні сподівання з приводу першого семестру, але, хай там що, ми – одна команда, колектив, тому, відповідно, ми мали і спільні цілі. Наприклад, під час семестру ми старалися і досі стараємося стати більш дружніми, приділяти більше часу спілкуванню один з одним, дослухатися до оточуючих. Хоча з цим і виникають труднощі, проте ми старанно відпрацьовуємо свої комунікативні навички, працюючи з группах на уроці, виконуючи спільні завдання, спілкуючись на перервах, проводячи час разом після уроків.

Також, важливою ціллю було засвоїти навчальний матеріал дев'ятого класу. Звісно, рік ще не завершено, проте з першую половиною ми точно впоралися – кожен у своєму темпі, але ретельно і плідно працюючи.

Цей семестр приніс нам злети і падіння. Багато досвіду, важливого у житті, радісних моментів, креативу. Сподіваюся, надалі ми будемо так само впевнено йти вперед разом.

Шевчук Марина, 9 клас

Коментарі

Фонд Выпускников