Миттєвості життя 10-Б класу в 2021

Наш клас приєднався до родини ліцею нещодавно, але за пів року абсолютно незнайомі люди стали справжньою сім'єю. За цей час відбулося безліч подій, які нас згуртували. Усе почалося зі знайомства Першого вересня, коли ми вперше зайшли в ліцей його учнями. Чесно кажучи, боялися, адже не знали, що буде в майбутньому, але вірили, що зможемо пройти цей шлях.

1 вересня 2021

Вереснівка вразила всіх! Це чудова можливість не тільки отримати досвід, а й познайомитися з іншими ліцеїстами: допомагати одне одному, співати разом біля вогнища, готувати. На наш погляд, це прекрасна «родзинка» ліцею.

Посвята в ліцеїсти. На жаль, саме нам завадив карантин, але ми долучилися до привітань. Маємо надію, що станемо справжніми ліцеїстами!

Наше спілкування було не тільки в межах ліцею. Прогулянки Києвом, відвідування музеїв, театрів дають змогу дізнаватися більше про однокласників.

Справжнім випробуванням для нас став заліковий тиждень: учили, читали, писали, шукали інформацію, розв'язували, і ми  впоралися. А ще, стали більш самостійними, відповідальними та  зрозуміли, що навчання – це важка праця, бо від наших успіхів залежить майбутнє.

Я не очікувала, що процес здобуття знань може бути настільки цікавим та мотиваційним. І ще думки моїх однокласників.

Чи змінилася я за цей час?

Швидше  не я сама, а моє ставлення до навчання. Я звикла до того, що все дається легко, проте перше півріччя 10-го класу в ліцеї довело, що потрібно весь час працювати, щоб триматися на плаву.

Полюлях Ольга

Чи подобається мені атмосфера в ліцеї?

РЛ зустрів мене тепло, з посмішкою, наче я потрапив у чудову родину, у якій прийдуть на допомогу завжди.

Шемчук Михайло

Дякуємо усім, особливо вчителям та адміністрації, що вірите в нас. І хоча ми інколи помиляємося, переконані, що в нас усе вийде!

Лавріненко Олександра

Коментарі

Фонд Выпускников