Маївка 2019

 Початок травня видався холодним  і дощовим. Але це не змогло зупинити ні учнів, ні вчителів, ні випускників Русанівського ліцею, адже в нас за планом  наша Маївка!

Найсміливіші йшли лісом, насолоджуючись ароматом конвалій, ігноруючи отари чорних хмар не небі. І ось вона – наша галявина!

Розбивши свої табори, кожен клас розпочав ретельну підготовку до події  першого вечора –  театру тіней. Тема «Цирк» дала можливість кожному пофантазувати та зробити виступ незабутнім. Були фокусники, силачі, повітряні гімнасти, дресирувальники… Вистави були неймовірними!

Наступний день був надзвичайно насиченим: турнір із мафії, конкурс  на виживання в лісі (укриття), денна гра й незабутній вечір біля багаття.

         Справжньою пригодою стала денна гра. Команди по черзі зустрічалися одна з одною, випробовуючи свої сили на цікавих етапах. Дивно, як організаторам вдається кожного разу придумувати щось нове! Гра пройшла успішно. Кожен із запалом зміг узяти участь у "настільному футболі", запусканні літачків, в орієнтуванні з пошуком підказок, перенесенні дерев’яних брусків та інших заняттях. На переможців чекали солодкі та соковиті призи – екзотичні фрукти!

Чудовий день завершився душевним вечором. Пісні біля багаття вже стали  традицією всіх наших походів. Тема цього вечора змогла зачепити душу кожного, адже співали ми про війну, оскільки вийшли в похід одразу після Дня Перемоги.

 Справжньою несподіванкою для всіх нас  на цьому вечорі стала моновистава за твором Олександра Галича «Кадиш» (пам’яті Януша Корчака) у виконанні  Тимура Анатолійовича Бобровського – українського археолога, пам’яткоохоронця, барда та актора, доктора історичних наук, заслуженого працівника культури України.  Велика йому подяка за нелегку річ, яка примусила кожного з нас ще раз не по-дитячому замислитися над темою війни й миру, над темою гуманізму. Цей вечір закінчився виконанням пісні «Я люблю тебя, жизнь!»

 Наступого дня після урочистого нагородження переможців гри та різних конкурсів, після посвяти нових  учасників Маївки, утомлені та щасливі, ми вирушили додому  в очікуванні нового походу.

Дякую організаторам Маївки 2019 за те, що подарували багато незабутніх емоцій та спогадів!!!

Фото звіт "Маївка 2019"

Дарія Шабацька, 10-А клас

Коментарі

Фонд Выпускников