Літня школа лідерів (укр)

Ось, нарешті, і почалось літо. Хтось поїхав до бабусі в село, хтось — у табір, хтось залишився вдома. А от ми, збірна команда учнів 8-11 класів Русанівського ліцею , відправилися в літню школу «Лідер нового покоління», яку проводив Чернігівський обласний педагогічний ліцей — наші давні друзі.

Протягом трьох днів з нами працювали надзвичайно цікаві люди, котрі розповідали нам про те, як стати лідером, як правильно діяти в команді, що таке маніпуляції , як з ними боротися і навіть як правильно брехати. Були тренінги з акторської майстерності, з риторики, зустрічі з поетами та журналістами. А у вільний час ми гуляли прекрасним древнім містом.

Увечері, після важкого й насиченого дня, було незабутнє спілкування з чернігівськими ліцеїстами: чай, солодощі, теплі розмови.

Дякуємо Чернігівському ліцею за можливість завітати до них, разом повчитися. Я вважаю, кожний з нас дізнався багато чого нового, що допоможе в подальшому житті. Добре, коли є креативні друзі, коли є спільні справи. Сподіваємося на нові зустрічі!

Анастасія Хохлова, 9 клас

Новости лицея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников