Лекція для ліцеїстів, або як випускники РЛ надихають нас!

Багато людей не вірять у те, що навчання в школі може допомогти досягти успіхів у житті. Проте ми мали змогу в онлайн-форматі поспілкуватися з Танею Баценко - випускницею Русанівського ліцею 2016 року й переконатись в зворотньому. Вона просто розповіла  свою історію… Про те,  як після 11 класу перед нею постав вибір щодо майбутньої спеціальності. Про переїзд до Львова та навчання за  програмою Computer Science Українського католицького університету.

А ще, як цілеспрямованість привели її до офісу Google на стажування у 18 років. І вже зараз (а Тані всього 22!) дівчина має престижну роботу й проживає в Лондоні. Подібний шлях до успіху демонструє нам, що за допомогою працелюбності й наполегливості можна досягти будь-яких висот.

Дякуємо за лекцію Тетяні, яка довела ліцеїстам, що варто боротися за своє майбутнє!)

Олександра Лавріненко, 10б клас

Мене вразило, як Тетяна Баценко ставить перед собою цілі та перетворює мрії у реальне життя. Круто, що ще в 11 класі вона написала те, ким бачить себе у майбутньому, і вже все написане збулося. А ще цікавими були відгук про УКУ та можливості, які він дає студентам, про нинішнє життя в Лондоні. Дуже вдячна Тетяні за корисну інформацію та мотивацію!

Марія Клименко, 11 клас

Два стажування та офер від Google у 20 років. Як студентка УКУ втілила свою мрію

Коментарі

Фонд Выпускников