«Квітень-фест 2018» пройшов на «ура»!

Ліза 3

В Русанівському ліцеї проходив «Квітень-Фест» - свято на честь Дня народження нашого навчального закладу. Протягом восьми днів відбувалися найрізноманітніші заходи.

По-перше, кожен клас прослухав декілька цікавих лекцій, прочитаних випускниками РЛ та батьками ліцеїстів.

По-друге, у вівторок відбулася «Гуманітарна карусель» - захід, що поєднав у собі історію, українську та англійську мови, літературу, краєзнавство, творчість і, звичайно ж, командну роботу. Ми, навчаючись у фізико-математичному ліцеї, рідко можемо приділити цьому увагу, тож я отримала неймовірну кількість вражень і позитивних емоцій.

Ліза 2

Також у четвер в актовій залі готелю «Турист» відбувся святковий концерт «Тріумф ліцею 2018». Виступи, які підготував кожен клас, були чудовими, а наша сценка викликала гучні оплески, тож ми були задоволені кількаденною спільною працею. На концерті нагороджувалися ліцеїсти та вчителі в різноманітних номінаціях. Аж троє з нашого класу ввійшли в десятку найкращих учнів й отримали статуетки «Розум – це сила». А я приємно здивувалася особистій перемозі в номінації «Душа ліцею».

Окрім вище згаданих подій, я хотіла б відзначити Брейн-ринг. Я не тільки почула багато цікавих загадок з неочікуваними відповідями, а й знайшла собі нових друзів. Дійсно, неймовірних друзів!

Свято пройшло на «ура» і запам’ятається мені надовго!

Ліза Ткач, 8-Б

Фото звіт

Коментарі

Фонд Выпускников