Команда Рл – переможиця міського конкурсу

Команда Русанівського ліцею посіла ПЕРШЕ місце у загальноміському етапі Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії та боротьби», який завершився  19 грудня.

У ході дослідження теми «Другий Зимовий похід – Рейд у безсмертя» ми збирали та аналізували історичні й літературні джерела,  фотографії, вивчали експозиції музеїв, створювала інфографіку та карти.

Найскладніше було зібрати всі напрацювання в єдине відео, адже воно мало бути пізнавальним, науковим і… з «родзинкою». Почалось все зі сценарію, який правили під час «дебатів».  Знімали відео в умовах карантинних обмежень та  декілька разів перезаписували озвучення.

  Але результат  того вартий!!

Завдяки цьому історичному дослідженню ми покращили навички роботи в команді та взаємодії між собою. Наша група дізналась багато нових і цікавих фактів про історію українського народу, яких не знайдеш у підручнику.

Дякуємо нашим вчителям за допомогу та корисні поради!

Ревуцька Маргарита, 10 клас.

РЕЗУЛЬТАТИ загальноміського етапу І (регіонального) туру Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії та боротьби»

Коментарі

Фонд Выпускников