Київский вальс 2019

Феєрверк емоцій подарували учасники районного конкурсу "Київський вальс",наші одинадцятикласники, своїм батькам, учителям та уболівальникам.

Невпізнанно красиві, збуджені й водночас спантеличені 13 пар ліцеїстів закружляли у вальсі, зірвавши шквал аплодисментів. Їх виступ був прекрасний, граційний, неперевершений!!!

І головне - самі конкурсанти щасливо посміхалися, бо щотижневі, кількагодинні репетиції дали результат.

Дякуємо за професіоналізм хореографам -постановникам Абрашековим Едуарду Рафаїловичу та Оксані Анатоліївні.

М. Давидова

Фото звіт

Візерунок 11-х класів у «Київському вальсі»

        Ця історія має свій початок у травні минулого року. Велика колонна зала КМДА, у фіналі 10 учасників-переможців. Простір єднання музики, вальсу, краси.

Здивування прийшло у жовтні, коли було прийнято рішення теперішніх одинадцятикласників готуватись до участі у крутому конкурсі. За підтримки батьків стало можливим  запрошення відомого хореографа Абрашекова Едуарда Рафаіловича та оренди зали для репетицій.

Далі все було дивовижно спокійно: сформувались 13 пар, розпочались щотижневі репетиції, обрали музику, почали опанування найпростіших па. У січні -  пошук нового приміщення.
Щиро дякуємо директорові гімназії №136 Наталії Ігорівні Головко, яка надала можливість комфортно продовжити тренування. Часом  охоплювали сумніви, коли бачили як повільно учасники збирались на репетиції… Унікальну властивість приховувати хвилювання мають наші випускники. Цьогорічний танцювальний марафон триває два дні - два дні очікування результату.

Радіємо за чудовий момент у житті учасників проекту «Київський вальс-Рл» та їх батьків, підтримку вчителів, наступників з 10-а класу, друзів!

Щиро бажаю дарувати один одному такі  унікальні моменти щастя!

І.Бельцевич

Коментарі

Фонд Выпускников