Інтелектуальний марафон ліцеїстів: нова перемога!

Цього семестра у ліцеї розпочав свої зустрічі інтелектуальний клуб «Що? Де? Коли?». Новий сезон розпочався у лютому справжнім інтелектуальним марафоном — масштабним турніром, до якого долучилися команди учнів усіх без винятку класів! Організаторами турніру стали учитель літератури Інна Мойсеївна Веселка та учитель математики Людмила Андріївна Харченко, тож запитання кожного раунду вимагали від учасників не лише розвиненої логіки та інтуїції, уміння швидко дійти згоди у команді, а й інтегрованих знань як з суспільно-гуманітарних, так і природничо-математичних наук.

Після щотижневих відбіркових зустрічей під час «Квітень-Фесту» відбувся довгоочікуваний фінал, у якому зустрілися команди 9-Б та 10-А класів. Після запеклого інтелектуального двобою «Кришталеву сову» отримала команда 9-Б класу! Здавалося б, чемпіонам можна уже й розслабитися… але на них чекав ще суперфінал! У суперфіналі команда учителів ліцею переграла команду 9-Б класу, тож призові цукерки дістались учителям 🙂

Віце-чемпіони турніру також вирішили не гаяти часу. Команда 10-А класу та збірна 11-А та 11-Б класів узяли участь у районному турнірі з інтелектуальної гри «The GAME», де здобули 4-те та 5-те місця відповідно.

А 19 травня команда 10-А класу взяла участь у наймасовішій інтелектуальній грі України «The GAME II» на НСК «Олімпійський».

«The GAME II» — це:

  • рекорд України у категорії «наймасовіша інтелектуальна гра»;
  • 4 години напруженої гри;
  • 36 запитань;
  • 526 команд з усіх куточків України;
  • 3023 учасники віком від 1,7 до 85 років.

І ось нарешті стали відомі результати — команда 10-А класу отримала 5-те абсолютне місце серед 86 команд школярів, які брали участь у грі!

Вітаємо ліцеїстів, які показали справжній приклад цілеспрямованості та наполегливості на шляху до мети! Пишаємось та бажаємо нових інтелектуальних рекордів та безкрайніх горизонтів!

М. Древаль

Коментарі

Фонд Выпускников